2.10.12

biri şu kadını sustursun! :/

Bu iş hayatı beni 4 günde 4 yaş yaşlandırdı, bildiğin. Nelerle uğraşıyorum, kimlere katlanıyorum, bir görseniz acırsınız, halime :(
Bir kadın (kod adı: kızıl cadı) düşünün sabah 8 buçuk akşam 7 neredeyse aralıksız konuşuyor. Sadece konuşsa iyi. Bir söylediğini de en az 2-3 kez tekrar ediyor. 4 günde kadının aile kütüğünü çıkaracak hale geldim. Utanmasa ne zaman tuvalete gittiğini de anlatacak. İşin komiği kimsenin sorduğu da yok cevap verilsin, verilmesin o ne buluyorsa anlatıyor. Sonra kendi kendine nutuk çekmesini, olur olmaz her konuda yorum yapmasını, her gördüğünün ya da bahsi geçenin arkasından dedikodu yapmasını saymıyorum bile.
Sanırsın kadın, uzay üssünde NASA'da falan çalışıyor. Her şeyin uzmanı kesilmiş. Her şeye yetişiyor, her şeye bir cevabı var. Aranan eleman hatta. Onun gibisini bulamazlar. O olmasa şirket batar, maazallah.
Mesela bugün çalıştığımız bir firma faturayla ilgili bir işlemi yanlış yapmış. Arkalarından saymadığını bırakmadı. Vay efendim ne biçim muhasebecileri varmış, öyleleri de iş buluyormuş, önüne gelen firma açarsa böyle olurmuş daha neler neler.. Kadın ilk günden benim kuyumu kazdığı gibi başkalarını da olduğu yerden, işinden ediyor. E hobisi falan haline gelmiş, herhalde. Normal karşılıyorum artık.
Tek normal karşılayamadığım, çenesiyle bütün gün beynimi, nutuklarıyla da içimi şişirmesi. Ben neredeyse günde en fazla 100 kelime konuşuyorsam, bu kadının 10.000.000 kelimesi sayesinde ben de konuşmuş kadar yoruluyorum. N'olur birisi gelip şu kadını sustursun. Bir kutu çikolata vereceğim, söz. Hem de fıstıklı! :)

19 yorum:

  1. aynı tepkı ıle gerı don onlar dınlemeye dayanamazlar emın ol sende kes lafını ay ozur dılerım boldum ama ıste burada bence sole olmalıydı yada bendede aynı olaydı sene bılmem ne kac dıye basla cok ıse yarıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka denemeliyim bunu, etkiye tepki :) Hem artık gidiyor da diğerlerine bulaştırmadıysa çenesini gerek de kalmayabilir :) Teşekkürler, Grace.

      Sil
  2. ahh canımm malesef her yerde var şu burnunu sokan insanlar . aşırı derecede uyuz gidiyorum . işleri biraz ele alda sonra açıkça söyle rahatsız olduğundan bu kadar mühim bir şeydeğil sanırım kadın ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma canım ya enerji emiciler bildiğin. Aynen öyle bugün daha da iyi öğrendim, yaptığı pek bir iş yokmuş hem gidiyor da :) Umarım gelenler, gideni aratmaz.

      Sil
    2. ohh bea gözün aydın ! umarım aratmaz! gerçekten sorunsuz bir iş yeri olmayacak mı??bende sorun yaşıyorum her şeyi çok biliyor benim yanımdaki bayan

      Sil
    3. Hayat çok zor, Nesrin ne yapalım :/

      Sil
  3. Eliane bir kutu çikoya kimse bu işi yapmaz en iyisi kadının ağzını bantlamak.ama bu cinslerde işe yaramaz :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma canım :/ Ama gerek kalmıyor çünkü artık olmayacak :) Bugün keyfi yoktu da başımızı dinledik :)

      Sil
  4. Ah hiç çekilmez o tipler.Uzak durmaya çalış. :D
    Bir de o çikolataları koymayacaktın oraya, nasıl canım çekti şimdi.
    çikolata<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yanıt herkese gelsin dostlar, kadının departmanı değişiyor yihuuuuu! Bugün benden mutlusu yok :)))))

      Sil
    2. Aynen öyle :)
      Evet benim de en sevdiğim, bari gözümüzü doyursun dedim :) Çikolata aşkı <3

      Sil
  5. Allah sabır versin canım..

    YanıtlaSil
  6. :) dinleme yaaaaa. neyse gidiyomuş. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan sessizlik ve huzur hakim, departmana. Benden mutlusu yok :)

      Sil
  7. İş yaşamında oluyormuş demek ki böylelerii. Katlanıcaksın, duymazdan geleceksin ancak böyle başaracaksın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üç maymunu oynuyorum, en iyisi. Başarı için zaten her şey :)

      Sil