18.9.12

ben hep abimin küçük kardeşi


Abim (ağabeyim yazmak garip geliyor da :) başka bir şehirde yaşıyor. Okuduğu yerde kalmayı tercih etti. Biraz da hayat öyle gerektirdi, diyelim. Kendisi baş mühendisimiz olur, babamın deyimiyle. Uzakta olunca daha da bir özlüyor, insan. Her tatilde her boşlukta bir aradayız ama. Hele ki geçen yıl yaptığımız tatil, unutulmazlar listemizde başı çekiyor. Kıyı kıyı neredeyse tüm Akdeniz ve Ege'yi gezmiştik. Hatta üç gece kamp bile yapmıştık. (başka bir yazının konusu olabilir, bu zira maceralarımızla survivor'ı aratmadık) Neyse gene abim bir tatilinden yararlanıp yanımıza geldi. O geldi mi espriler gırla gider, evde. Üst üste film gecelerimiz bitmek bilmez. Sonra ben her gün ona kek yaparım, çok sever :) Hatta arayıp benim tarifimle aynı anda kendisi de yapar.
Ha bir de abim her ne kadar modern bir insan olsa da konu erkek arkadaş meselesi oldu mu tam bir maço kesiliyor. Tabii Romeo'mdan haberdar kendisi ama öyle tanışıyım, kimmiş neymiş umurunda değil. Hele bir resmileşsin gözüyle bakanlardan. Hal böyle olunca ekstra bir özen göstermem gerekiyor. Umarım günü gelince çok iyi anlaşırlar :)
1 hafta kaldı abim, bu kez. Son gecemiz, sigarası bitmiş. E ben küçük kardeş, burada devreye giriyorum. Beni markete yollamak için, kendine de bir şeyler alırsın tesellisini kullanıyor :) Sanki 8 yaşındaki cedric muamelesi görüyorum :) Sonra, "Abi farkında mısın ben 22 yaşımdayım hani kendine de bir şeyler alır mısın da ne oluyor?" diyorum. "Olur mu?" diyor. "Bana abi dediğine göre sen hala benim küçük kardeşimsin."

16 yorum:

  1. Nasıl bir abi özlemi çektim şimdi anlatamam. Ablam var ama abim olsaydı derim hep. Çok özendim bak şimdi :d :d
    Allah mutluluğunuzu bozmasın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Benim ablam da var ama onunla anlaştığımız kadar çatışıyoruz da. Artık senin içinde bir enişte, abin olabilir :) Amin..

      Sil
  2. Ne kadar güzel .benim abim yok ablam var ama onla da aynı sizin gibiyiz. iyiki de var ablam!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşsiz bir hayat düşünemiyorum :) İyiki varlar..

      Sil
  3. Abi kelimesinde aynı hislere kapılırım ben de :))

    YanıtlaSil
  4. hiç abim olmadı...Abi diyeceğim yakınım da...:)

    YanıtlaSil
  5. Büyük bir eksiklik de diyebilirsin..abisi olanlara hep imrendim..))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olur mu canım illa ki öyle biri senin için de çıkar, belli olmaz hiç :)

      Sil
  6. çok tatlıııı ilişkiniz ama.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz, bir de tatildeki korumacı abi tavırlarını anlatsam sanki babam sanırsınız :)

      Sil
  7. anlatırsın ki çok tatlı anlatıyorsun ama.
    :)

    YanıtlaSil